OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2890911
Menu
2890912
Banner
2903962
Main Description
2903963
Horizontal Image Area
2903965
  Το κορυφαίο συνέδριο για την αντιμετώπιση της οικονομικής και πνευματικής  κρίσης που ζούμε τα τελευταία χρόνια ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται κορυφαίους ομιλητές που θα διδάξουν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο τις τεχνικές και στρατηγικές που θα απογειώσουν την καθημερινότητά σας και θα σας εκτινάξουν στο επόμενο επίπεδο.
 
Social Media / Εναλλακτική Επιχειρηματικότητα / Στρατηγικές Μanagement / Ιστορίες επιτυχίας / Αντιμετώπιση κρίσεων / Ανάπτυξη Επιχειρηματικής Νοοτροπίας / Επικοινωνιακές Δεξιότητες / Στρατηγικές Marketing...

Συνδυάζονται σε ένα μοναδικό συνέδριο που σκοπό έχει να ξυπνήσει το λιοντάρι μέσα σας και να σας δώσει τα εργαλεία, απτά και νοητά ώστε να βρείτε το κουράγιο και τη μέθοδο να κυνηγήσετε τους στόχους σας!
Main Description
2903966
 
Banner
2903967
Vertical Image Area
2903968

  
Οι ομιλητές του συνεδρίου δεν είναι απλά θεωρητικοί γνώστες του αντικειμένου που θα αναλύσουν, έχουν κατακτήσει τις δεξιότητες μέσα από την εμπειρία τους, έχουν δημιουργήσει τα αποτελέσματα και οι στρατηγικές που θα σας προσφέρουν είναι δοκιμασμένες από θεώρια αλλά και από πράξη.

 Η εμπειρία ενός συνεδρίου είναι μοναδική. 
Αρκεί να έχετε παρακολουθήσει κάποιο μεγάλο Event (στο εξωτερικό κυρίως) και θα αντιληφθείτε πως τίποτα δε μπορεί να περιγράψει την εμπειρία, τη γνώση, το συναίσθημα, ενός συνεδριού.
Είναι εκεί που τα μυαλά μας ανοίγουν και αλλάζοντας μικρά καθημερινά πραγματάκια που ίσως υιοθετήσουμε, δημιουργούν τελικά μια τεράστια αλλαγή στη ζωή μας.

 Σε τέτοιου είδους συνέδρια θα συναντήσει κανείς επιχειρηματίες, C.E.O. Manager, Επενδυτές, πετυχημένους αυτοδημιουργητους επιχειρηματίες μιας και η εξέλιξη, η συνεχής εκπαίδευση και η συναναστροφή με αντιστοιχους επιχειρηματίες είναι εξαιρετικά σημαντική για την καθημερινότητά τους αλλά και την πορεία των επιχειρήσεών τους!
Vertical Image Area
2903969

  Από τα βασικότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα συνέδριά μας είναι ΄η δυνατότητα που έχουμε να περνάμε καλά και να διαμορφώνουμε ένα τέτοιο κλίμα που δε θυμίζει σε τίποτε ένα τυπικό, κλασσικό, βαρετό ίσως, συνέδριο. 
Η μουσική, η συμμετοχή του κοινού, οι προσωπικές ιστορίες, η ενέργεια, σου δίνουν την αίσθηση μιας οργανωμένης δεξίωσης παρά ενός άκρως επαγγελματικού και σοβαρού συνεδρίου.

 Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους, κάθε ηλικίας και επαγγελματικού προσανατολισμού αφού τα όσα διδάσκονται δεν έχουν όριο ηλικίας, θέσης ή κλάδου.
Έπειτα από 3 χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να συναναστραφούμε , νε επικοινωνήσουμε και να εκπαιδευτούμε όλοι μαζί.
*(πάντα με τα κατάλληλα μέτρα και προφυλάξεις) 

 Σε τέτοιου είδους συνέδρια παίρνονται μεγάλες αποφάσεις!
Η γνώση που λαμβάνουμε και οι ιστορίες που ακούμε μας δείχνουν τι πραγματικά μπορούμε να καταφέρουμε έαν περιορίσουμε τους περισπασμούς. Είναι εκείνες οι στιγμές που ίσως σκεφτούμε να ξεθάψουμε τις επιθυμίες μας, τα όνειρα θα λέγαμε και να ξεκινήσουμε να επεξεργαζόμαστε τρόπους ώστε να τα καταφέρουμε. 
Μέσα από αυτήν την διαδικασία εξελισσόμαστε, βελτιωνόμαστε προχωράμε!
Banner
2903972
Space
2903973
Banner
2903974
Main Description
2903977

 

Banner
2903978
Main Description
2903981

Banner
2903984
Banner
2903985
Banner
2903986
Main Description
2903991
 

Plan B
Πώς θα δημιουργήσετε μια πετυχημένη online Επιχείρηση παράλληλα με την επαγγελματική σας πορεία ικανή να σας παρέχει Οικονομική & Προσωπική Ανάπτυξη.

Αρχές Επιτυχίας
Ο Napoleon Hill αφιέρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής του στο να ανακαλύψει τα κοινά χαρακτηριστικά και τις συνήθειες των πετυχήμενων ανθρώπων.
Ανακαλύπτουμε και διδασκόμαστε αρχές Επιτυχίας από ανθρώπους που εφήρμοσαν τις αρχές αυτές στην καθημερινότητά τους και μοιράζονται μαζί μας τις προκλήσεις και τα αποτελέσματα αυτών!

Τι Είναι ο Τρόπος Σκέψης (Mindset)?
Μια υιοθετημένη νοητική συμπεριφορά που καθορίζει τις αντιδράσεις του ατόμου και την αντίληψη που έχει για τις καταστάσεις. Ένα νοητικό μοτίβο, που κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες προβάλει και έπειτα καθοδηγεί το άτομο σε συμπεριφορές(Συνήθειες). Οι ιδέες και οι συμπεριφορές ενός ατόμου που ορίζουν το πως θα προσεγγίσει την κάθε κατάσταση.Είναι όμως πολλές φορές που ο τρόπος σκέψης που έχουμε είναι και η θεώρηση πως κάποιες καταστάσεις δεν μπορούν ν ‘ αλλάξουν, απλά γιατί δεν πιστεύουμε βαθιά μέσα μας ότι μπορούμε ν’ αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Όμως, πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε τον τρόπο σκέψης που αντιστοιχεί στην ανάπτυξη και να τον καλλιεργήσουμε, προκειμένου να μπορούμε να ανακαλύπτουμε τις ευκαιρίες στις προκλήσεις;

Επιχείρηση – Franchise -  Ή Online Franchise?
Ανακαλύψτε τις διαφορές, την εξέλιξη και τις δυνατότητες του franchise και κυρίως τις ευκαιρίες που αυτό προσφέρει!
 
Social Media
Τεχνικές, εφαρμοσμένες στρατηγικές και ιστορίες ανθρώπων, οι οποίοι μέσα από τα social media δημιούργησαν το δικό τους online εισόδημα.
 
Η δύναμη του Afilliate Marketing
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε μια στρατιά συνεργατών που θα πληρώνουν με τα δικά τους χρήματα, διαφημίσεις για τη δική μας επιχείρηση.
 
Banner
2903994
Main Description
2903995
 
Vertical Image Area
2903996

1 Εισιτήριο ⇓ 

100,00€

 Πρόσβαση Σάββατο & Κυριακή 


5 Εισιτήρια -20% ⇓ 

400,00€

 Πρόσβαση Σάββατο & Κυριακή 


15 Εισιτήρια -40% ⇓ 

900,00€

 Πρόσβαση Σάββατο & Κυριακή 

Banner
2903997
Footer
2890939

BK Plan B

Νίκος Κωσταμπίτσης

   
Copyright @BKplanb