OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2890911
Menu
2890912
Eshop Before Menu
2891014
Banner
2891016
Vertical Image Area
2891018
 
Website
Website με φρέσκο design, με δυνατότητα αλλαγής του περιεχομένου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται προγραμματιστής ή ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Με πολυσέλιδη δομή, με απεριόριστο αριθμό σελίδων & υποσελίδων, με προσοχή και επιμέλεια, για ένα όμορφο και συνάμα λειτουργικό αποτέλεσμα!
 
Eshop

Κατασκευάζουμε για εσένα πλήρως λειτουργικά e-shop με απεριόριστο αριθμό κωδικών, στην φθηνότερη τιμή της αγοράς. Η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος θα σου δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα και θα συμβάλει στην απόκτηση νέων πελατών, καταργώντας τα στενά γεωγραφικά όρια λειτουργίας
 
Αγωγοί Πωλήσεων

Οι αγωγοί πωλήσεων που δημιουργούμε για εσάς, συνδυάζουμε την επαγγελματική προβολή της εταιρείας σου, με μια αυτοματοποιημένη διαδικασία απόκτησης πελατών, online αξιοποιώντας μεθόδους αιχμής όπως στο facebook marketing, email marketing autoresponders!
 
 
Email Marketing
Το email marketing είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να προσεγγίσεις νέους πελάτες χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Αν σκέφτεσαι ότι το να στέλνεις email αποτελεί ένα “ξεπερασμένο” εργαλείο marketing, λόγω της ύπαρξης των social media (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κλπ), δεν σκέφτεσαι σωστά!
Vertical Image Area
2891019
 
Design

Η ομάδα μας έχει τεράστια τεχνογνωσία στο να σχεδιάσει από το μηδέν υπέροχα websites και eshop ανάλογα τις προτιμήσεις σου, το γούστο σου και τα θέλω σου! Εάν έχεις μία ιδέα στο μυαλό σου, εμείς μπορούμε να την υλοποιήσουμε για εσένα.
 
Συμβουλευτική
Σου παρέχουμε προσωπική συμβουλευτική, ΄ώστε να συζητήσουμε αναλυτικά για την δομή μίας ιστοσελίδας, ενός eshop και της στόχευσης για ανεύρεση νέων πελατών για την επιχείρησή σου. 
 
Στρατηγική
Στόχος μας είναι να καταφέρεις να δημιουργήσεις νέους πελάτες για την επιχείρησή σου και να αυξήσεις τους τζίρους και το κέρδος σου. Για να μπορέσει να γίνει αυτό, σου παρέχουμε την κατάλληλη στρατηγική που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα!
 
Σεμινάρια
Αρκετά συχνά κάνουμε online & offline σεμινάρια, στα οποία μπορείς να παρευρεθείς και στα οποία συζητάμε για το πώς μπορεί ένας επιχειρηματίας να δημιουργήσει νέους πελάτες για την επιχείρησή του, καθώς όπως γνωρίζεις, οι εποχές αλλάζουν και νέα πράγματα βγαίνουν στην επιφάνεια.
Banner
2891020
Vertical Image Area
2891021
          Δημιουργία Website
 
Η ταυτότητα μίας επιχείρησης είναι η ιστοσελίδα της! Ο Bill Gates είχε πει κάποτε, "Εάν έχεις επιχείρηση και δεν είσαι στο internet, σύντομα δεν θα έχεις επιχείρηση"
Στην εποχή μας, το internet είναι αναγκαίο για να μπορέσει μία επιχείρηση να προβάλλεται σε ευρύ κοινό και τελικά, να καταφέρει να αυξήσει το πελατολόγιό της και τους τζίρους της.
Έχοντας μία ιστοσελίδα, θα μπορεί πλέον, ολοένα και περισσότερος κόσμος να σε βρει, καθώς δεν υπάρχουν γεωγραφικά σύνορα και έτσι, θα καταφέρεις σιγά-σιγά χτίσεις το brand της επιχείρησής σου, που είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά και να αυξήσεις τους τζίρους σου, από διαφορετικές περιοχές ή ακόμα και χώρες!
Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει τις καλύτερες στρατηγικές για να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατασκευή της δικής σου ιστοσελίδας!
Και όλα αυτά, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Main Description
2891022

Δείγματα δικών μας Website

Vertical Image Area
2891023
Vertical Image Area
2891024
Main Description
2891026
Vertical Image Area
2891027
          Δημιουργία E-Shop
 
Για εσένα που θέλεις να προωθήσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου και αυξήσεις τις πωλήσεις σου, η καλύτερη λύση είναι η δημιουργία eshop, καθώς θα μπορείς να λαμβάνεις παραγγελίες ανά πάσα ώρα και στιγμή. 
Βέβαια, χρειάζεται προσοχή, καθώς το 95% των eshop αποτυγχάνουν στον χώρο του internet, γιατί δεν γνωρίζουν τις κατάλληλες στρατηγικές που πρέπει να εφαρμοστούν για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα! 
Η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να σου δημιουργήσει ένα πλήρες 100% λειτουργικό eshοp μέσα από μία φιλική πλατφόρμα, εύκολη στην χρήση της, αλλά με χωρητικότητα απεριόριστων προϊόντων! Και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή της αγοράς! 
Τέλος, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις συντήρησης και κατασκευάζεις ολόκληρο το ηλεκτρονικό σου κατάστημα στην καλύτερη τιμή της αγοράς, με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό!

Main Description
2891028

Δείγματα δικών μας E-Shop

Vertical Image Area
2891029
Vertical Image Area
2891030
Vertical Image Area
2891032
          Sales Funnel & Email Marketing
 
Τελικά έχοντας μία καλή ιστοσελίδα ή ένα εξαιρετικό eshop, είναι αρκετό για να αυξήσεις τις πωλήσεις και τον τζίρο σου; 
Η απάντηση είναι όχι! 
Την καλύτερη ιστοσελίδα να έχεις, εάν δεν την δούνε τα σωστά ματάκια, δυστυχώς δεν θα έρθει κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα! 
Η ομάδα μας παρέχει όλη την τεχνογνωσία στο κομμάτι του μάρκετινγκ και τα τελευταία χρόνια έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρηματίες στην δημιουργία νέω υποψήφιων πελατών για την επιχείρησή τους και όχι μόνο. 
Πώς θα γίνει αυτό; Μέσω του email marketing και σελίδες πώλησης. 
Αναλαμβάνουμε στήσιμο διαφημίσεων, autoresponders (αυτοματοποιημένα emails) και στοχεύουμε τα προϊόντα/υπηρεσίες σας στο ευρύ κοινό, αλλά με συγκεκριμένη στόχευση, ώστε να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! 
Ο σκοπός της όλης ιδέας είναι η δημιουργία λίστας. Όποιος ενδιαφέρεται, θα συμπληρώνει το email για να λάβει όλες τις πληροφορίες και εσύ θα αρχίσεις να χτίζεις μία λίστα με πιθανούς πελάτες. 
Προφανώς, οι περισσότεροι δεν θα κάνουν καμία αγορά, αλλά εσύ μπορείς να υπενθυμίζεις την παρουσία σου σε όλους αυτούς που έχουν ήδη ζητήσει πληροφορίες και έτσι, σε βάθος χρόνου, θα καταφέρεις να κάνεις επιπλέον πωλήσεις μέσω του email marketing! 
Τέλος, για όλα αυτά εκπαιδεύεσαι από εμάς για το πώς λειτουργούν οι πλατφόρμες μας, ώστε να μπορείς να δημιουργήσεις και δικούς σου αγωγούς εάν θέλεις.

Main Description
2891034

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Πέρα από τα οικονομικά εργαλεία που μπορείς να αποκτήσεις από εμάς με τα οποία θα βρεις νέο πελατολόγιο μέσα από το διαδίκτυο, σου παρέχουμε και ένα δικό στοχευμένο πελατολόγιο μέσω ενός κλειστού παγκόσμιου εκπτωτικού club.

Πρόκειται για μία ιδέα, η οποία στηρίζεται στη συμμαχία των απλών καταναλωτών με τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες!

Άρα, μπορείς πλέον να φαίνεσαι και σε χιλιάδες επιπλέον καταναλωτές μέσα από την συνεργασία μας, απλά παρέχοντας τους ένα συγκεκριμένο ποσοστό έκπτωσης, το οποίο μπορείς να αλλάξεις όποτε θες και επιπλέον, να χρησιμοποιήσεις κι άλλες υπηρεσίες "deals" χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση!

Αυτήν την στιγμή μετράμε σχεδόν 1.000.000 συνεργασίες με επιχειρηματίες, πάνω από 1.000.000 ξενοδοχειακές μονάδες, κρουαζιέρες και άλλα πολλά.

Θα χαρούμε να ενσωματώσουμε και την δική σου επιχείρηση στην πλατφόρμα μας, ώστε να αποκτήσεις προβολή στο στοχευμένο πελατολόγιο!

Main Description
2891035
Space
2891036
Main Description
2891037

 

7 σημεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Vertical Image Area
2891038

1.

Δυναμικό website ώστε να μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μεταβάλλετε το περιεχόμενό του εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χρειάζεστε προγραμματιστή και χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις.

2.

Responsive Design. Μια ιστοσελίδα που είναι "Responsive" προσαρμόζει το περιεχόμενό της σε όλες τις συσκευές (desktop, laptop, tablet, smartphone κοκ) παρέχοντας έτσι καλύτερη εμπειρία προβολής του website σας, στους επισκέπτες σας.

3.

Πολυσέλιδο Site με, μάλιστα, απεριόριστο αριθμό σελίδων και υποσελίδων ανάλογα με το περιεχόμενο και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

4.

Δυνατότητα εισαγωγής και επεξεργασίας περιεχομένου, με κείμενα, banner σταθερά και εναλλασσόμενα, videos, φωτογραφίες, αρχεία, συνδέσμους, χάρτη και φόρμες επικοινωνίας χωρίς σχεδόν κανένα περιορισμό.

5.

Links και εργαλεία που σας βοηθούν να ανεβαίνετε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Social media links, favicon, QR code, meta tags & meta descriptions area για να μπορείτε να προσθέτετε λέξεις κλειδιά και περιγραφές προεπισκόπησης για τις αναρτήσεις σας.

6.

Δυνατότητα προβολής εντελώς δωρεάν σε ένα συνεχώς αυξανόμενο κοινό, με υπερπροσφορές και deals, χωρίς να πρέπει να πληρώνετε ποτέ προμήθεια επί του τζίρου των πωλήσεων που θα κάνετε.

7.

Ειδική Πρόσβαση σε εξειδικευμένα εργαλεία και τεχνικές internet marketing καθώς και σε κλειστές εκπαιδεύσεις, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
Banner
2891039
Footer
2890939

BK Plan B

Νίκος Κωσταμπίτσης

   
Copyright @BKplanb